HUSK! Du kan returnere julegaver frem til og med d. 23. januar 2023

Cookies

1. Ejeroplysninger
COW CONCEPT I/S
Ærøvej 29
8800 Viborg    
Email: kontakt@cowconcept.dk
Telefon: 93 87 39 00

 

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Cookies kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

 

4. Formål med cookies på vores website:
At gemme dine indstillinger.
Trafikmåling og statistik.
Målretning og frekvensstyring af annoncering.
Optimere indholdet på vores hjemmeside.
Gøre det muligt at bruge hjemmesiden.

 
5. Følgende cookies bliver sat ved besøg på cowconcept.dk

 

Navn Udbyder Beskrivelse Udløb

PHPSESSID

.cowconcept.dk

Husker sessions id (som webserver benytter til at koble den besøgende sammen med session for indkøbskurv, landevalg, kundelogin mv.)

Session
User

.cowconcept.dk

Husker login-informationer

 

30 dage

cc_cookie_accept

.cowconcept.dk

Husker at cookies er godkendt(Når du trykker ok på forsiden)

12 måneder

_ga

.cowconcept.dk

Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges.

2 år
_gid .cowconcept.dk

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

24 timer
_gat .cowconcept.dk

Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

1 minut

_gac_UA-XXXXXXXX-1

.cowconcept.dk

Bruges til at spore adwords kampagner

90 dage
fr .facebook.com

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester

3 måneder

__cfduid

.lightwidget.com

Bruges til at vise widget med billeder fra vores instagramprofil

24 timer

_ga

.lightwidget.com

Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan lightwidget websitet bruges.

2 år
_gid .lightwidget.com

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden(lightwidget).

24 timer
IDE .doubleclick.net

Anvendes af Google AdSense til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer.

1 år
aw_multi_anim_count .cowconcept.dk

Tæller hvor mange gange AddWish-knappen er blevet vist.

Session
MCPopupClosed www.cowconcept.dk

Sættes for at sikre at pop-up med nyhedsbrevstilmelding kun vises 1 gang.

1 år

 

 

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. En klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.