Handelsbetingelser

   

Julegaver byttes frem til 31/1-2019

 

Generelle oplysninger


COW CONCEPT I/S
Den hvide fabrik
Ærøvej 29
8800 Viborg
kontakt@cowconcept.dk
93 87 39 00
CVR-nr. 37462780

 

 - We do ship outside Denmark, please contact us by email for further arrangement: kontakt@cowconcept.dk - 


Vi bestræber os på at du får en god oplevelse ved handel hos Cowconcept.dk, og hvis en vare mod forventning ikke lever op til det forventede, at vi finder en god løsning.

Nedenstående er basseret på standard handlesbetingelser.

Betaling

På Cowconcept.dk kan der gebyrfrit betales med: Mobilepay, Visa/Dankort og Mastercard
(Der kan være et kortgebyr forbundet ved brug af de forskellige betalingsmuligheder mellem kortholder og udbyderen. COW CONCEPT I/S opkræver ikke gebyr ved anvendelse af betalingskort på Cowconcept.dk)


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

 

Cowconcept.dk tilbyder levering til Danmark.
Cowconcept.dk tilbyder gratis fragt til GLS pakkeshop ved ordrer over 250 DKK.
Levering sker med GLS. Leveringstiden er 2-3 hverdage på lagervarer til Danmark.

 

Fortrydelsesret

Du har 2 måneders fortrydelsesret, når du handler på Cowconcept.dk
Fortrydelsesfristen udløber 2 måneder efter den dag du;
 

  • Har modtaget din vare.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
  • Får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

Du skal inden 2 måneder fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail via denne adresse kontakt@cowconcept.dk med mindre vi når at modtage din bestilling retur inden de 2 måneder er gået. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur eller vedlægge et skriv hvor ordrenr., navn og hvad du returnere tydeligt fremgår så vi hurtigt og effektiv kan behandle sagen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det er vigtigt at varen sendes direkte til vores adresse og ikke til en pakkeshop.

Varer undtaget fortrydelsesretten


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens design, specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan vurdere varen på samme måde, som hvis du vurderede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må vurdere varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den og der er kvitteret for modtagelsen hos Cowconcept.dk

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

COW CONCEPT I/S
Den hvide fabrik
Ærøvej 29
8800 Viborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere varen personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

(Kontakt os inden på mail eller telefon, så du ikke går forgæves)

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder og vedlægger vores standardfortrydelsesformular med varerne, der sendes retur.

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos Cowconcept.dk som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
COW CONCEPT I/S
Den hvide fabrik
Ærøvej 29
8800 Viborg

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt i en email til kontakt@cowconcept.dk.

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

Den kan du finde her.

 

Klageadgang

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@cowconcept.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se her hvordan du klager over netkøb
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 10-11-2018