Åbningstider

VI FØLGER STATENS RETNINGSLINIER I FORHOLD TIL COVID-19

Derfor kan de planlagte åbningstider ændres med kort varsel. Afhentning af online bestillinger er fortsat muligt alle hverdage, se mere nedenfor.

 

JULEGAVER DER SKAL BYTTES:

Julegaver byttes til og med 15. marts. Du kan også ombytte uden at bruge for meget tid i butikken:  bestil det du vil bytte til online og afhente, når du afhenter kan du returnere det du gerne vil bytte. 

Se de planlagte åbningstider ud fra de aktuelle retningslinier længere nede.

Der vil blive tilføjet flere åbningstider. Vi følger situationen og kan ske at ændre eller annulere åbningstider med kort varsel. Derfor anbefaler vi at du holder øje her på siden hvor åbningstiderne vil være opdateret.

 

Cow Concept er en webshop, men vi tilbyder også at vores kunder kan komme og shoppe i vores showroom på Ærøvej 29 i Viborg.

 

Åbningstider:

Marts 2021

Mandag d. 1 kl. 8-19

Tirsdag d. 2 kl 11-16

Onsdag d. 3 kl 11-16

Torsdag d. 4 kl. 10-17

Lørdag d. 6 kl. 10-14

Torsdag d. 11 kl. 12-17

Torsdag d. 18 kl. 12-17

Torsdag d. 25 kl. 12-17

 

Flere åbningstider tilføjes løbende.

 

 

 

AFHENTNING:

Husk du kan forudbestille dit køb her på shoppen og vælge 'AFHENTNING' - det er gratis.

Du kan afhente bestillinger hver mandag-onsdag kl 8-16, Torsdag 8-16 og fredag kl 8-15. Samt i de oplyste åbningstider nedenfor.

Har du en julegave der skal ombyttes, kan du bestille det du vil bytte til onloine, når du afhenter kan du medbringe det du ønsker at returnere.  

 

 

 

AFHENTNING*

 

Hverdage:

Mandag: 8:00 - 16:00

Tirsdag: 8:00 - 16:00

Onsdag: 8:00 - 16:00 

Torsdag: 8:00 - 16:00 

Fredag: 8:00 - 15:00

 

*Bestillinger kan først afhentes når du har modtaget besked

om det er klar til afhentning.

Brug indgangen til butikken og afvent inden for døren på hjælp. 

Maks 1 person indenfor ad gangen.

 

 

Vi holder skarp øje med situationen udvikling og forholder os dertil. Derfor kan der foretages ændringer i åbningstider med kort varsel. Vi anbefaler derfor du tjekker hjemmesiden www.cowconcept.dk/aabningstider hvor du altid finder de opdateret åbningstider.

 

 

Vi har fast åben torsdage kl 12-17 og bestræber os på 1. lørdag i måneden. Derudover er der ikke faste åbningstider og derfor gælder det med at holde øje med dem der popper op. Derfor kan du her til enhver tid se hvornår vi har planlagt at holde åbent. Hold løbende øje da vi ikke altid planlægger en åbnings dag i god tid. Derfor vil der løbende komme flere dage på.

 

AFHENTNING NORMALT:

Husk du kan forudbestille dit køb her på shoppen og vælge 'AFHENTNING' - det er gratis.

Du kan afhente mandag-torsdag kl 8-16, Torsdag kl 8-17 og fredage kl 8-13 med mindre åbningstiderne nedenfor oplyser om ekstra åbent. Du modtager en mail når din bestilling er klar til afhentning. Ekspeditions tiden kan være forlænget frem mod jul, men vi bestræber os på at så mange som muligt er klar dag til dag.

 

Hvis i er en gruppe på 10-50 personer er det muligt at booke et privat shoppe arrangement, hvilket gøres ved at skrive til kontakt@cowconcept.dk